Nuttige Links

Wij wonen in de provincie Málaga, de luchthaven is in Málaga-stad en op ongeveer 45 autominuten van ons.

Per dag landen hier meerdere vluchten vanuit BE of NL. Je hebt dus een grote keuze: Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi, … maar ook Eindhoven is soms heel interessant.

We geven hierbij de link van de meest gebruikte vliegtuigmaatschappijen:

LINK TUI : https://www.tuifly.be/

LINK BRUSSELS AIRLINES : https://www.brusselsairlines.com/be/nl/homepage

Om ons te bereiken en de mooie dorpjes, steden, of natuurwandelingen of dergelijke te doen heb je een huurwagen nodig. Je reserveert deze best onmiddellijk bij het boeken van je vluchten, zo heb je een betere prijs dan te wachten tot de laatste moment. U kiest best voor een full optie reservatie, zo ben je verzekerd voor alles.

  • U bent natuurlijk vrij in de keuze waar u een HUURWAGEN Echter wij hebben zeer goede ervaringen met MálagaCar. Bij deze wordt u opgewacht aan de luchthaven en met een shuttle naar hun kantoor gebracht. Bij afleveren net hetzelfde. Dit gaat echt heel vlot.

Om het ALAHAMBRA IN GRANADA te bezoeken dien je te reserveren. Er zijn veel niet-originele links waarbij je meer betaald of dergelijke. Tijdig reserveren!

De CAMINITO DE REY is de grote wandelroute boven Malaga. Je wandelt hier tussen kloven, echt de moeite om te doen. Je dient hem wel te reserveren. Doe dit tijdig want er zijn wachtlijsten.

  • JEEPTOURS: Verken het Nationaal Park in een open 4×4 landrover, waar gasten de natuur kunnen ervaren in dit prachtige en ongerepte gebied van de Andalusische bergen.
  • BUGGY-TOCHTEN: Rijd je eigen 4×4. Het is een begeleid offroad-avontuur in het prachtige berggebied en boerenland van Axarquia.