Over ons

Wij zijn Fien en Andy uit België.

Fien is de oudste uit een gezin van 6 kinderen en is opgegroeid in de Antwerpse Kempen, meer bepaald Wechelderzande. Andy heeft samen met zijn oudere zus, gans zijn leven in Lede (Oost-Vlaanderen) gewoond. Na een relatie van 11 jaar zijn wij in 2017 getrouwd.

Vanaf de eerste dag dat we samen woonden hebben we ook alles samen gedaan. Werken, uitstappen, winkelen, …. Steeds met ons twee.

2020… Covid…

Covid heeft ons leven in België drastisch veranderd. Zeker voor een reisagent met eigen kantoor was dit geen makkelijke periode. Een B&B openen was voor Fien al heel lang een droom en Andy wou in de nabije toekomst zeker naar Spanje verhuizen.  Vandaar hebben we beslist ons Spaans avontuur te vervroegen.

In  2020 hebben we ons droomhuis gevonden. We waren op zoek naar rust en een plek waar we beiden oud wilden worden en dit vonden we aan het meer van Viñuela.  Na een grondige renovatie -met toevoeging van een aantal extra Andalusische elementen-  hebben we in de zomer van 2021 onze B&B ‘Casa Alegría Andaluza’ geopend.

Als voormalig kokkin en eigenaar van de Spaanse winkel ‘TodoAndalucia’ zal je snel merken dat Fien goed thuis is in de keuken waar ze elke dag voor een evenwichtig ontbijt zorgt. Een typisch gerecht uit het land van de gast ontbreekt niet, zeker niet het Spaanse hoekje. Iedere dag ontwaak je met de geur van haar vers gebakken brood. 

Meerdere keren per week kan je ’s avonds aanschuiven aan haar gastentafel. Thema-avonden zullen bij haar zeker niet ontbreken.

Andy weet na een carrière van meer dan 25 jaar zelfstandig reisagent als geen ander wat gasten verwachten van hun vakantie. Hij zal je dan ook met plezier de nodige info verschaffen voor jullie uitstappen in de nabije en iets verdere omgeving.  Bij een drankje kan je met hem toffe babbels maken of ervaringen uitwisselen over de vele reizen die hij gemaakt heeft.

Samen maken we van ons huis een thuis voor u en zorgen we voor een onvergetelijke vakantie met vele herinneringen.

Welkom in het huis van onze dromen !